Trouwjurken

Daar is hij dan, mijn eerste BLOG ♡

Deze blog gaat over Trouwjurken (voor vrouwen misschien wel het belangrijkste onderdeel:)

Hiervoor ben ik naar Hilversum afgereisd naar de prachtige zaak Modern Romance. De winkel is opgericht door de leuke Thuhien. Ze heeft een prachtige selectie jurken uit de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. 

Moderne bruiden met een voorliefde voor romantische, bohemian en non-traditionele trouwjurken kunnen hun hart daar ophalen. Ook semi-traditionele bruiden kunnen goed bij Modern Romance terecht.

DE V-HALS

We beginnen met de V-halslijn, deze zag je vorig jaar al maar hij wordt alsmaar dieper. Persoonlijk vind ik dat supersexy. Het fijne aan een diepe V-halslijn is dat het je optisch langer lijkt en dat het bij elk type lichaam past. Wat mij betreft een echte must-have voor deze zomer!

Nude

Vind je een knalkleur voor een jurk iets te heftig, maar wil je net even wat anders dan wit of ivory dan is de nieuwe trend nude misschien iets voor jou, want; Nude is hot! Hiermee val je op en voel je je op en top bruid.

Lage Rug

Uiteraard mag de lage rug niet ontbreken uit dit lijstje. Very sexy zo’n lage rug (als je het mij vraagt). Heb je ook nog een nice booty die gezien mag worden? Dan zorgt dat in combinatie met een lage rug voor een hoog favorite factor!

See Through

Op het gebied van sexy jurken mag de “see true” of terwijl de jurken met doorzichtige lijfjes niet ontbreken. Hierbij maak je wat mij betreft toch echt het verschil. Het is ongelofelijk sexy, jong, spannend maar toch classy en iedereen kan zien dat jij de bruid bent!

Tot slot de Bohemian trouwjurken

I love the bohemian style. Het geeft een romantische sfeer. De lichte materialen en soepel vallende rokken zorgen ervoor dat het niet alleen lekker zit maar ook dat je heerlijk kunt zwieren over de dansvloer. In 2019 is geometrisch kant heel erg ‘hot’. Geometrische patronen geven de trouwjurk een edge en een bohemian feeling. Deze look is helemaal af als je het combineert met een los kapsel en bloemen in je haar.

 

Nu denken jullie misschien; leuk om de nieuwste trend te weten, maar hoe bereid ik me nou voor op de pasafspraak? Nou zo dus 🙂

  • Zorg dat je mooie lingerie aanhebt, hierin voelt een vrouw zich mooi en sexy en dat is wat je wilt, meestal krijg je een torselet van de winkel aan maar je moet je toch eerst uitkleden en daar kun je je misschien ongemakkelijk bij voelen. Goeie lingerie helpt hierbij. 
  • Betreft het uitkleden en ongemakkelijk voelen hoort ook ontharen bij, voor jezelf is het daarom wellicht prettig om de avond ervoor of die ochtend jezelf te scheren of te harsen. 
  • Naast het ontharen kun je ook nog denken aan het lakken van je teennagels, gebruik een goede deodorant; neem deze ook mee naar de afspraak, het passen van jurken en alle spanning die daarbij horen kunnen zorgen voor klotsende oksels. En een zonnebankje vooraf kan wonderen verrichten voordat je gaat passen.
  • Nog een belangrijk punt (misschien wel het belangrijkste), wie neem je mee? ten eerste zou ik zeggen, neem niet teveel mensen mee, veel verschillende meningen kan leiden tot verwarring en chaos. Zorg dat de mensen die je meeneemt , jouw stijl en smaak snappen. 
  • Pas verschillende stijlen, Be open minded! Stel je open voor voor suggesties en trek ook eens een trouwjurk aan die een bruidsconsulente adviseert. Je zal niet de eerste bride-to-be zijn die naar huis gaat met een totaal andere jurk dan verwacht. 

En bovenal deze “praktische” tips zou ik alleen nog mee willen geven; maak er een feestje van! 

Let wel op; indien je een jurk gaat uitzoeken, doe dit dan op tijd! 

Jouw droomjurk moet besteld worden wat zeker 4 tot 6 maanden duurt en daarna wordt jouw jurk nog vermaakt wat ongeveer nog 2 maanden in beslag neemt. Zodat jij kan gaan shinen op jullie bruiloft ♡