Remco & Simone

De roze bloem op de jurk van Simone bracht Remco en Simone op het idee van een kleurthema. Niet overdreven, maar met mate. Simone maakte haar look af met roze oorbellen, armbanden, pumps en slippers, en Remco droeg roze sokken. Ook alle daggasten droegen ‘a touch of pink’. “Echt té leuk dat iedereen z’n best had gedaan,” volgens Simone. “Het kleurthema was de subtiele rode, of eigenlijk roze, draad door de dag. Zo lieten we na de ceremonie met onze gasten roze ballonnen de lucht in gaan, kregen alle feestgangers bij binnenkomst een roze cocktail en ook de styling kreeg een vleugje roze.”

De start van de dag was minder kleurrijk. Simone en Remco werden in Amsterdam door de broer van de bruid opgehaald voor het ritje naar Zandvoort, waar de bruiloft zou plaatsvinden. In Amsterdam was de lucht nog dreigend en grauw. Dat wil je niet bij een bruiloft op het strand! Maar het kwam goed. Simone: “In Zandvoort aangekomen trok het open en kwam de zon door!”

Perfect voor het maken van de foto’s, waar het bruidspaar mee startte. Simone: “Daarna stonden alle daggasten bij de locatie te wachten en maakten wij onze entree over het strand. Nu kon de dag echt beginnen! De ceremonie was heel persoonlijk. Zo hebben wij onze eigen trouwbeloften geschreven en hebben we onze getuigen gevraagd om ook in het kort iets persoonlijks te vertellen. Tijdens de ceremonie mochten mijn neefjes (4 en 5 jaar oud) de ringen brengen. Trots kwamen ze ons tegemoet gelopen; de één met het ringendoosje en de ander met een bord met ‘ring guard’ erop. Cute! In de ringen die we hebben laten maken, hebben we iets voor elkaar laten graveren zonder van de ander te weten wat erin stond. Een bijzondere verrassing dus. Na de ceremonie hebben we met onze daggasten genoten van de zon, een hapje en een drankje. Heel relaxed, met blote voeten in het zand. Vervolgens was er een heerlijke barbecue.”

Lees meer over dit verhaal op theperfectwedding.nl

Credits:

Locatie: Strandtent Zout, Zandvoort

Planning & Styling: SIM Weddings

Fotograaf: Susan Noelle

Jurk: Cymbeline

Pak: Paul Smith

Make up & Hair: Piorot

'I look at you and see the rest of my life in front of my eyes.'

(unknown)