Ludo & Emnet

Twee culturen die elkaar ontmoeten, wat een feest was deze bruiloft. Het centraal staan van de familie als een Nederlands-Ethiopische mix, warm en ongedwongen een mooie dag beleven was de wens.

Het vooraf bespreken van deze bijzondere dag was eenvoudig omdat we vlakbij elkaar wonen en het nou eenmaal erg prettig is om te werken voor zulke warme en gezellige mensen als Ludo en Emnet!

Zoals de sfeerimpressie laat zien kwam de culturele mix goed tot z’n recht in de prachtige kas van de locatie Langerlust, waar ook de ceremonie werd voltrokken.

Een betoverend mooie bruid loopt samen met haar moeder naar het altaar, waar de trotse en glunderde bruidegom op haar wacht, wat een speciaal moment. Na de ceremonie is het tijd voor taart! En ook hier heel duidelijk aanwezig de Ethiopische ‘touch’ in de mooie kleuren van de taart! Een borrel erbij, mooi weer en een heerlijk terras. Wat wil je nog meer?!

De Kas wordt omgebouwd tot diner, er wordt genoten van elkaar, het eten en de drankjes vanuit de beide culturen tot het feest mag beginnen. Deze wordt geopend met een spetterende dans van het bruidspaar welke gelijk de toon zet, er mag gefeest worden! Swingende heupen op de Ethiopische muziek door de familie van Emnet. Wat een ritme en gevoel voor muziek heeft deze familie zeg!

Het was een voorrecht om dit feestje te plannen en mee te maken.

Credits:

Planning & Styling: SIM Weddings

Locatie: Langerlust

Fotograaf: Anoes Heil

DJ: The DJ Company

Make up & Hair: Mirugialifestyle

Bloemen: Bloem

Taart: Mastenbroek Banket