Bram & Judith

De dag begon op de zolder van het NewWerktheater in Amsterdam.

Judith en haar dochter Liv maakte zich daar in alle rust klaar voor de grote dag. Het was een hele ontspannen intieme sfeer. Toen Judith eenmaal haar jurk aan ging doen begonnen de zenuwen toch wel langzaam te komen. Samen met haar dochter Liv verplaatsten ze zich naar het Foyer waar Renske alvast wat mooie plaatjes kon schieten van moeder en dochter.

Inmiddels waren alle gasten al gearriveerd, en was het tijd om plaats te nemen in de ceremonieruimte, die overigens prachtig aangekleed was door A.P. Bloem. Bram nam zijn plaats in bij de trap waar Judith samen met Liv de trap af kwamen lopen. Het eerste moment dat ze elkaar zagen, het was zo mooi en ontroerend.

De Ceremonie die geleid werd door Jan Versteegh, was vooral heel persoonlijk. De zus van Judith en een goede vriend van Bram hielden een persoonlijk woord, de eigen gemaakten trouwgeloften waren ontroerend en vol liefde. Door de muziekkeuze, de aankleding en de persoonlijke woorden was de ceremonie zo intiem waar de liefde tussen Bram en Judith centraal stond.

Na de ceremonie stond de prachtige Majesteittaart klaar met een lekkere glas bubbels. Hier was er gelegenheid om het verse bruidspaar te feliciteren. Een hele ontspannen en relaxte setting zorgde voor een heerlijk borrel moment.

Na de borrel was het tijd voor het diner die in het Foyer plaats vond. Judith had een spectaculaire entree met een second dress, die haar ook fenomenaal stond. Voorafgaand van het diner hadden Bram en Judith een persoonlijk woord aan alle aanwezigen gasten. Dat was zo bijzonder mooi en maakte het ook weer heel erg persoonlijk.

De gedekte tafels met prachtige bloemen, kaarsen, naam en menukaartjes zorgden voort een adembenemende look. Het diner was voortreffelijk. Iedereen was zichtbaar aan het genieten van het eten en het gezelschap.

Wat een prachtige dag van een bijzonder mooi stel. Het was een feestje om hieraan mee te mogen werken.

Credits:

Planning & Styling: SIM Weddings

Locatie: NewWerktheater

Fotograaf: Renske Meinema

Videograaf: Liefste dag

Bloemen: A.P. Bloem

MUAH: Sjardé Kirioma van The Wedding Chapter

Taart: Majesteit taart

Ambtenaar: Jan Versteegh

Wij vonden het vooral heel prettig dat we een goede klik met je hadden. Heel waardevol om er iemand bij te hebben die meedenkt en de visie van de dag goed begrijpt. De extra paar oren, de extra aandacht, de mogelijkheid om te sparren met iemand die kennis paraat heeft en goede ideeën heeft. neemt zorg weg. De dag was als een droom, van begin tot eind. Binnen komen bij NWT terwijl alles al zo mooi tot in de puntjes geregeld was. Lieve Simone, dankjewel voor al je hulp die dag!