Bas & Nina

De dag begon met een heerlijke zonnetje (wat totaal niet voorspeld was). In de ochtend kwam ik bij Bas binnen en die was heel relaxed, totaal geen spanning te herkennen. Nina kleedde zich om bij haar ouders, daar waren de zenuwen wel iets meer zichtbaar. Het moment dat Bas zijn Nina ging ophalen was magisch, de zon scheen nog steeds en het was echt een moment tussen twee mensen die de dag van hun leven gingen beleven.

Nadat de fotorapportage erop zat, kwamen ze aan op de locatie “de groene Liede” waar alle daggasten al gearriveerd waren. Iedereen zat al klaar, zodat het bruidspaar hun entree konden maken (en de zon scheen nog steeds).

De ceremonie was mooi, met humor, persoonlijk en hun twee prachtige kinderen werden er nou bij betrokken. Toen was het eindelijk tijd voor een glas bubbels op het terras, want ja de zon scheen nog steeds. De rest van de middag was heel ontspannen, eind van de middag werd de barbecue aangestoken en ook dit was heel relaxed en ongedwongen.

Het feest barste los nadat de fantastische DJ’s Childhood arriveerde. Er 3werd gedanst, gelachen, gedronken en inmiddels kwam het met bakken uit de hemel.

De Photo Booth van Flitskast zorgde voor hilarische momenten en heeft te leuke foto’s opgeleverd. Deze werden door alle gasten ingeplakt in het gastenboek, wat een mooi aandenken voor het bruidspaar.

wat een mooi bruidspaar ik heb genoten.

Credits:

Planning & Styling: SIM Weddings

Locatie: De Groene Liede

Fotograaf: Sophie Prins

DJ: Childhood

Wat een ontzettende ontspannen bruiloft hebben we gehad. We hadden alle tijd om echt te genieten van alles en konden zelf alles loslaten, omdat duidelijk was dat Simone overal aan dacht.  En ondanks dat ze alles onder controle had, deed ze dat heel netjes op de achtergrond. Echt een aanrader!