ABOUT SIM

OVER SIM

Hoi, ik ben Simone.

Ik ben een regeltante, heb een groot organisatietalent, ben onwijs creatief en heb een grote passie voor bruiloften. Mensen en hun persoonlijke verhalen fascineren mij. Daarom heb ik de stap gewaagd om hiervan mijn beroep te maken.

Ik ben moeder van twee kinderen en getrouwd met de leukste man. Ik kan intens genieten van lekker eten en een goed glas wijn. Ik hou van reizen, koken, sporten en festivals. Mijn gezin is het aller belangrijkst voor mij omringt door familie en vrienden.

Als weddingplanner vaar ik mijn eigen koers. Ik volg de trends in mijn vak, maar ik wijk daar net zo lief van af. De wensen van het bruidspaar staan altijd bovenaan. Ik droom mee, vraag door, ga op onderzoek uit, denk verder, inspireer en moedig aan. Juist dát maakt SIM uniek. Ik ga graag de uitdaging aan om samen van jullie dag de allermooiste te maken!

Weddings

De roze bloem op de jurk van Simone bracht Remco en Simone op het idee van een kleurthema. Niet overdreven, maar met mate. Simone maakte haar look af met roze oorbellen, armbanden, pumps en slippers, en Remco droeg roze sokken. Ook alle daggasten droegen ‘a touch of pink’. “Echt té leuk dat iedereen z’n best had gedaan,” volgens Simone. “Het kleurthema was de subtiele rode, of eigenlijk roze, draad door de dag. Zo lieten we na de ceremonie met onze gasten roze ballonnen de lucht in gaan, kregen alle feestgangers bij binnenkomst een roze cocktail en ook de styling kreeg een vleugje roze.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?